EDUKACIJE

EDUKACIJSKI PROGRAMI ZA PODUZETNIKE

TRANSFORMIRAJTE SVOJE POSLOVANJE

Ovaj jednodnevni seminar je namjenjen malim i srednjim poduzetnicima koji žele dobiti što više informacija iz područja zapošljavanja, radnog prav i  organizaciji rada. Teme koje se obrađuju na ovom seminaru su zapošljavanje, otkazivanje, opomene pred otkaz zadržavanje radnika, organizacija rada i opisi radnih mjesta, Seminar je sveobuhvatan program na kojem će polaznici dobiti egzaktne informacije i steči znanja kako da što efikasnije upravljaju svojim malim tvrtkama. Problematika malih poduzeća je ista kao i velikih i zato ih na seminaru podučavamo kako da već stečena iskustva velikih primjene u svojim malim tvrtkama.

Predavači na seminaru su dugogodišnji stručnjaci iz područja psihologije, radnog prava, ljudskih resursa i poduzetništva. 

Više o seminaru možete vidjeti na: Link na seminar Poslodavac znalac


DVODNEVNA RADIONICA ZA KADROVSKOG STRUČNJAKA-POSTANI KVALIFICIRANI VODITELJ KADROVSKIH POSLOVA

Ova radionica je osmišljena kao set predavanja, radionica te prikaza praktičnih primjera za osobe koje rade u srednje velikim i velikim sistemima, a koje imaju zadatak da rade ili upravljaju radom kadrovskih odjela. Vođenje kadrovske administracije je vrlo složen, kompleksan i sustavan posao koji zahtjeva široko znanje iz područja radnog prava, zakona o zdravstvenom i mirovinskom osiguranju, zakona o dohodku, zakona o rodiljnom dopustu i porodiljnim naknadama, zakona o obveznim odnosima, zakona o računovodstvu i propisa vezanih uz obračune plaća. 

Predavači na ovoj radionici su stručnjaci iz područja računovodstva, ljudskih resursa i radnog prava.


TRODNEVNA RADIONICA ZA EKSPERTA IZ LJUDSKIH RESURSA

Ova radionica osmišljena je kao set predavanja, praktičnih primjera i radionica koje će polaznicima dati znanja iz područja organizacije rada, vođenja selekcijskog postupka, planiranja zapošljavanja,  praćenja radne uspješnosti, sustavi bonusa i nagrada. Cilj ove radionice je da osposobi polaznike da sagledavaju ljudske resurse i njegove procese u cijelosti i da mogu samostalno upravljati njima. U tri dana obrađuju se primjeri iz prakse i osmišljene radioinice kako bi polaznici što jednostavnije savladali teme i stekli konkretno znanje koje će primjeniti u praksi. Nakon ovog seta radionica i seminara polaznici će dobiti i dodatne sate konzultacija sa predavačima.

Predavači na ovoj radionici su stručnjaci iz područja ljudskih resursa i psiholozi

EDUKACIJSKI PROGRAMI ZA POJEDINCE

RADIONICA ZAPOSLI SE

Ova radionica namjenjena je nezaposlenim osobama i zaposlenim osobama koje namjeravaju tražiti drugi posao. Cilj ove edukacije je da pripremi pojedince na odabir adekvatnog radnog mjesta, psihologijsko testiranje, pitanja na intervjuu, pregovaranju s poslodavcem oko uvjeta zapošljavanja i izradi osobnog plana zapošljavanja. Radionica je nastala kao odgovor na mnoga pitanja ljudi da bi voljeli imati vještine i znanja kako da se što bolje prezentiraju na tržištu rada.

Predavači na ovoj radionici su stručnjaci iz područja ljudskih resursa, psihologije i poduzetništva.

SEMINAR RADNO PRAVO ZA RADNIKA

Ovaj seminar je namjenjen svima koji žele znati kako tumačiti prava radnika. Na seminaru se obrađuje više zakona i tumačenja, od zakona o radu, zakona o dohodku, zakona o rodiljnom dopustu i porodiljnim naknadama i pravima radnika koja proistječu iz tih zakona i njima vezanih pravilnika. Seminar je osmišljen da odgovori na mnoga pitanja koja često muče radnike kod ulaska u spor sa poslodavcem, ali i konflikt ili i samo postavljanja pitanja kakva prava imam i kako da se postavim u određenoj situaciji.

Predavači na ovom seminaru su stručnjaci iz područja prava, ljudskih resursa i poduzetništva.