USLUGE

Poduzetnici često misle da su pitanja radnika, zapošljavanja i organizacije definirana Zakonom o radu. No, Zakon o radu je samo jedan od mnogih koji definiraju zakonsku regulativu rada. Iz tog razloga poslodavci nesvjesno i u neznanju propuštaju ispoštovati zakonsku regulativu.

Sve je dobro, dok je dobro. Ali kada vam po prvi puta zakuca na vrata Inspektorat, tada je već prekasno! Nakon njih najčešće dolaze pismena i uplatnice na iznose koji mogu poljuljati poslovanje vaše tvrtke ili ju čak dovesti do zatvaranja.

Administracija ili kadroviranje, odnosno vođenje cjelokupne papirologije za radnike je vrlo kompleksan posao. Kako bi taj posao bio točno i pravovremeno izvršen, potrebno je zaposliti osobu koja ima iskustva u tim poslovima. U malim i srednjim tvrtkama te poslove najčešće rade osobe zaposlene na radnim mjestima tajnica, administrator, računovođa, voditelj kadrovskog odjela, administrator u odjelu ljudskih resursa ili čak i voditelj ljudskih resursa, koje pored zadataka svog radnog mjesta obavljaju i dodatno poslove kadroviranja. Neke tvrtke te poslove prebacuju na vanjske računovodstvene servise, dok neke zapošljavaju dodatnu osobu koja će samostalno raditi sve te poslove.

Administrativno kadrovsku uslugu

  • Mi za Vas radimo sve, od sklapanja ugovora do otkaza ugovora, odluke, potvrde za radnike, evidencije radnog vremena

Softversko rješenje

  • Online evidencije radnog vremena, pristup i korištenje svimh podataka za interne i eksterne potrebe, možete raditi statistike i izvještaje, upravljat podacima, planirati radno vrijeme i šihte

Konzultantske usluge

  • Uvijek smo vam na raspolaganju za savjet, tumačenja zakona i propisa do najboljih savjeta za zapošljavanje, organizaciju rada, poslovanja, a u suradnji sa našim stručnim odvjetničkim timom i do reorganizacije i restrukturiranja

Edukacije 

  • Organiziramo edukacije otvorenog tipa, a prema potrebi klijenata možemo za Vas organizirati internu edukaciju