Softversko rješenje

Naše softversko rješenje za upravljanje kadrovskim poslovima i ljudskim resursima rezultat je rada tima stručnjaka koji su postavljali niz zahtjeva za izradu jednostavnog poslovnom rješenja za vođenje kadrovske administracije koja je (nažalost) u našem poslovnom okruženju definirana nizom zakona i propisa koji propisuju gomilu papira, izjava, potvrda, dozvola, certifikata, itd.

U želji da to sve objedinimo u jedan softver gdje će sve biti dostupno na jednom mjestu i koje će biti ažurirano u skladu sa svim izmjenama zakona i propisa bez da o tome Vi morate razmišljati, stvorili smo program K@DROVi.Hr koji Vam omogućava da se Vi bavite biznisom, dok se program bavi sa nizom zakonskih rokova koje morate poštivati i naš tim stručnjaka koji se bavi nadopunom i ažuriranjem programa u trenutku kada dođe do promjena u zakonskoj regulativi.

Program je jednostavan, pregledan, dostupan i rješava sve propisane evidencije i dokumentaciju, te Vas alarmira na rokove.

Možete odlučiti da li želite cjelovitu uslugu kadroviranja ili želite samostalno koristiti softver.

Program možete kupiti ili zakupiti i odrediti broj korisnika sukladno Vašim potrebama. Korisnici mogu imati neograničen ili ograničen pristup, ovisno o Vašim željama. 

Aplikaciju možete BESPLATNO koristiti 6 mjeseci. Za pristup i otvaranje korisničkog računa javite nam se na naš e mail: info@kadrovi.hr